TROUWEN AAN HET WATER IN FRIESLAND

de Fluessen

TROUWEN

TROUWEN, WAT IS JULLIE WENS?

ACHTER IEDER BRUIDSPAAR ZIT EEN BIJZONDERE WENS

Wat te denken van de huwelijksplechtigheid op een van de eilanden in de Fluessen? Een boottocht met jullie gasten en met bubbels proosten op een bijzondere plek? Samen borrelen op het terras en ’s avonds dansen op jullie favoriete muziek.

Niets hoeft en alles kan!

Het Schippershuis is direct gelegen aan de Fluessen. Eén van de grootste meren in Friesland. De ideale plek om in het huwelijksbootje te stappen. Het grote terras, de sfeervolle feestzaal met bar en de complete professionele keuken vormen de basis voor een onvergetelijke bruiloft. Het Schippershuis zelf beschikt over 55 bedden, maar in combinatie met familiehuis Landzicht en enkele B&B kamers kunnen er in totaal ca. 75 mensen blijven slapen.

In het Schippershuis kan een feest gegeven worden voor 125 personen met naar wens live- muziek of een DJ. Vanaf 0.30 uur gaat de muziek wat zachter zodat onze buren na 01.00 uur geen overlast ervaren.

In overleg is het mogelijk om het eten & drinken zelf te verzorgen maar er zijn ook diverse mogelijkheden om te laten cateren en/of personeel in te huren. Na het feest is het wel lekker wanneer het ontbijtbuffet de volgende ochtend klaar staat voor het bruidspaar en de gasten. Op de avond zelf kan er voor barbemanning worden gezorgd zodat iedereen kan deelnemen aan de festiviteiten.

De huwelijkse plechtigheid kan bijvoorbeeld plaatsvinden in het Schippershuis of buiten op het terras, maar wat te denken van een romantische huwelijksvoltrekking op een eiland in de Fluessen?

Team Fluessen kan jullie er alles over vertellen.

Beste bruiloft deal

De huwelijksplechtigheid, het feest (tot 125 personen) en logies (tot 60 personen) kunnen jullie organiseren op één authentieke locatie. De voormalige melkfabriek beschikt over een groot terras aan het water, een ruim dagverblijf annex eetzaal met bar en open haard, een dans- of recreatieruimte, grote semi-professionele keuken,overdekte BBQ-plaats, ruime parkeergelegenheid en uitzicht over de Fluessen en de weilanden.

de Fluessen

EVENTS

BEDRIJFSEVENT, WAT IS JULLIE WENS?

Certainly not business as usual

Samen met je collega’s werken aan de toekomst in een mooie en inspiratievolle omgeving. Ieder een eigen slaapkamer en een gezellige ruimte om te werken, te ontspannen of gezamenlijk te eten. Diverse mogelijkheden op het gebied van verzorging en catering en niet te vergeten de verschillende opties om met elkaar het water op te gaan en/of de omgeving te verkennen.

De ligging van het Schippershuis biedt veel inspiratie en mogelijkheden voor ontspanning. In alle rust kan er gewerkt worden  zowel binnen als ook op het terras, wanneer het weer dat toelaat.

Om te overnachten zijn er 17 kamers beschikbaar die allen voorzien zijn van een wastafel. Overig sanitair bevindt zich op meerdere plekken verdeeld over het pand.

In het Schippershuis zijn voldoende materialen aanwezig om een passende vergaderopstelling te maken, maar ook veel ruimte om alleen of in kleine groepen rustig te overleggen en samen te werken aan een presentatie of opdracht. 

Bovendien is er een groot LCD scherm en een beamer met scherm aanwezig. Het hele gebouw en de terrassen beschikken over stabiel wifi zodat werken op elke plek in het pand mogelijk is.

Ter afwisseling van werk gerelateerde zaken zijn er diverse mogelijkheden om individuele, teamgerichte of groepsgerichte activiteiten te organiseren. Dit kan in de vorm van workshops of met outdoor activiteiten op de fiets, Solex of op het water. Wat te denken van wakeboarden, zeilen met platbodems, sloepvaren of Fierljeppen? Een actieve sessie afsluiten met een kookworkshop en spetterend feest kan natuurlijk ook!

Bedrijfsevent

Het Schippershuis biedt de ideale combinatie van volledig ontzorgd kunnen trainen, vergaderen, team builden, ontspannen en genieten van de waterrijke omgeving.
Kortom het nuttige met het aangename verenigen op 1 locatie, desgewenst met diverse outdoor activiteiten. Watersportmogelijkheden, fietsen, Solex rijden, Fierljeppen of golfen om maar enige optie te noemen. Samen met u kunnen we een compleet programma samenstellen.

de Fluessen

FAMILIE

WHAT DO YOU WISH FOR?

WATERSPORTS CENTRE THE FLUESSEN IS A BEAUTIFUL SET FOR NEW MEMORIES

A family reunion, the wedding of grandpa and grandma, a special birthday or a fun weekend together. Everything is possible and ‘team de Fluessen’ is ready to make it a successful weekend. The more the merrier!

The Schippershuis can accommodate groups up to 55 people. There is a large communal area with a bar, a lounge area, a fireplace and various tables and chairs for eating together in a cozy space. In addition, the Schippershuis has a children’s room for the little ones and a recreation room for the older youth and adults.

keuken schippershuis

The Schippershuis has various rooms on the ground floor. The day room with lounge, fireplace, dining tables and bar with tap installation. The recreation room with a pool table, table football, darts and table tennis. Outside on the spacious terrace is a jeu de boules court and an outdoor kitchen with Big Green Egg and pizza oven. Inside there is a semi-professional kitchen with all facilities to cook for a large group. A 10-burner stove, freezer, large refrigerator, oven and separate microwave. A Bravilor coffee machine, the filters are ready.

On the 1st floor we have 2 bathrooms with a total of 6 showers and 4 toilets and 2 urinals. On the ground floor, the deluxe room has its own bathroom.

In addition to the activities that are possible in the recreation room and on the terrace, there are many opportunities to do something together and to go out together. This can be done on foot, by bicycle or with a Solex. But what about our outdoor activities on the water? Sailing, dinghy sailing, canoeing, paddleboarding, water skiing to name a few.

Feel free to ask about all the options so that we can put together a suitable program.

Regarding the care, it is possible to opt for complete or partial self-care. Full catering and care is also possible. Ask for it at team de Fluessen.

FAMILY MEETINGS

The Schippershuis is the ideal place to feel "at home" as a family. Cozy together at the bar or in the lounge corner. Eat together at the long tables. The fireplace is lit for the optimal atmosphere. The older youth will enjoy themselves in the recreation room and the youngest in the playroom. During the day, enjoy the terrace outside with the outdoor activities on the water or in the wooded area. In short, something for everyone and a weekend to remember.

de Fluessen

Foto's

Bezoek ook onze partners

Schermafbeelding 2021-04-08 om 11.57.07
logo-pream-54
logo-op-water-basis
logo-simmermoarn
logo-solexverhuur
logo-visit-friesland