AAN HET MEER DE FLUESSEN MET VELE RECREATIE VOORZIENINGEN

de Fluessen

Het Schippershuis

meer foto’s

The Schippershuis is located on the waterside of Watersportcentrum, so you have a view of your own deck, the harbor and behind the river.

In Landzicht is overal wifi beschikbaar parkeren

Schippershuis 55-person group accommodation

Suitable for families, groups of friends, business meetings or as a wedding location with many possibilities and privacy for the guests.

Layout

Schippershuis:

  • Spacious entrance with cloakroom and toilet, wheelchair friendly room with own (adapted) bathroom.
  • Complete professional kitchen with 10-burner stove, dishwasher, fridge-freezer, microwave, oven and extensive crockery.
  • Large fireplace and spacious lounge area, projector with screen, bar with beer tap and music system. Recreation room (75 m2)
  • Pool table, dart board, table football, seating, doors to terrace on the water with covered barbeque area.
  • Playroom for children with games, toys and cuddly toys.
  • There are 15 bedrooms on the 1st floor. 2 x 10 – persons with bunk beds, 1 x 4 persons, 11 x double room with separate, low beds and 1x a double bed. There are 5 rooms where a 3rd (trundle) can be placed
  • two cots available.
  • From € 1950, – for rent.
Book here / contact us

Prachtige plek aan de Fluessen met veel keuze aan boten om te huren. Fijn terras met veel privacy. Uitstekende keuken en binnen/buitenruimte om met grote groepen te verblijven. Slaapkamers waren prima met schoon sanitair. Mary denkt erg goed mee om er een mooi verblijf van te maken. Een toppertje zeker als je ook nog perfect weer hebt. -Sophieke

In Landzicht is overal wifi beschikbaar parkeren
meer foto's

Mary en Willem Jan staan voor je klaar en met het schippershuis ben je dan ook zeker op de juiste plek. Adembenemend en een mooie, schone en volledige locatie. Een echte aanrader, Mary bedankt. -Bram

In Landzicht is overal wifi beschikbaar parkeren

Sanitair

Op de 1e etage zijn twee grote sanitaire ruimtes met in totaal 6 luxe douches, 4 toiletten en 2 urinoirs. Op de begane grond zijn nog twee toiletten en de luxe kamer op de begane grond heeft eveneens een toilet en douche. Alle twee persoonskamers (13x) beschikken over een eigen wastafel op de kamer.

Reserveer hier / neem contact op

Heerlijk verblijf in het ruime Skippershus, de enorme keuken en speelkamer met poolbiljart en tafelvoetbaltafel waren erg fijn en ook de mogelijkheid om de haard te stoken was gezellig. Ontvangst is uiterst vriendelijk en eigenaren zijn heel toegankelijk voor als je iets nodig hebt. Het huis is een aanrader voor grote groepen. -Karsten

In Landzicht is overal wifi beschikbaar parkeren

Slaapkamers

Alle boxsprings en losse bedden hebben comfortabele matrassen met dekbed en kussen. Zowel bed- als badlinnen kan men zelf meebrengen of bij ons huren. 

Er zijn 13 tweepersoonskamers, 1 vierpersoonskamer en 2 tienpersoonskamers.

Op de drie wat grote kamers zijn stapelbedden. Alle andere kamers hebben enkele 1-persoonsbedden die, indien gewenst, tegen elkaar geplaatst kunnen worden.

Reserveer hier / neem contact op

Goede ontvangst. Verhuurder antwoordt snel op al je vragen. Huis was zeer sfeervol ondanks de grote ruimte. Netjes en goed verzorgd. Ik denk dat je weining sfeervolle ruimtes kunt vinden voor grote groepen zoals deze. -Matthijs

In Landzicht is overal wifi beschikbaar parkeren

Keuken en Terras

De ruime semiprofessionele keuken, de gezellige buitenkeuken met Big Green Egg en Pizzaoven alsmede het grote terras aan het water staan garant voor een optimaal verblijf in een unieke omgeving.

Zomer en winter is het goed toeven aan de Fluessen in Elahuizen.

Reserveer hier / neem contact op

de Fluessen

Het Schippershuis

Het Schippershuis

Watersportcentrum De Fluessen ligt direct aan het vaarwater en heeft eigen ligplaatsen.

In totaal 35 meter steiger met een aantal boxen. 

Wilt u uw eigen boot meenemen tijdens uw verblijf, of wat eten of drinken bij eetcafé De Fluessen? Dat kan. Alles is kleinschalig, dus vooraf informeren naar beschikbaarheid is aan te bevelen.

Op de steiger is tegen een kleine vergoeding elektra en sanitair beschikbaar voor passanten. 

RUIME KEUZE AAN

FACILITEITEN

Er is een aparte speelruimte voor onze kleinste gasten en in de recreatieruimte vindt u een tafelvoetbalspel, een dartbord en poolbiljart.

De eet- woonruimte is ruim opgezet en heeft door de aanwezigheid van de karakteristieke bar, de loungebanken en de openhaard een gezellige huiselijke sfeer. De professionele keuken, de slaapkamers met veelal een eigen wastafel en het moderne sanitair maken het gevoel van comfort compleet.

Buiten is er een groot terras met loungebanken aan het water en een heuse overdekte BBQ-hoek zodat er gegarandeerd het hele jaar door gebarbecued kan worden.

keuken schippershuis

Stel je eens voor…. je ontmoet elkaar op vrijdagmiddag in het Schippershuis. Je bereidt met elkaar een heerlijke maaltijd en brengt de avond door met spelletjes en bijkletsen. De volgende ochtend gaat iedereen na het ontbijt op de fiets of met een Solex de omgeving verkennen. ’s Middags is er tijd voor watersport en ’s avonds is het gezellig na de BBQ op het terras of binnen om de open haard.

De volgende dag maak je samen een boswandeling door het Rijsterbos en bezoek je het mooie Sloten of Hindelopen. 

Herinneringen komen niet vanzelf, …. die moet je samen maken. 

SH-alles-op-een-rijtje-800

Nog even alles op een rijtje

Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed
Badkamer met aangepaste douche, toilet en wastafel
Boven:
Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 5: 2x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 6: 2x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 7: 2x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 8: 2x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 9: 2x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 10: 2x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 11: 2x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 12: 2x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 13: 2x 1-persoonsbed + 1x stapelbed
Slaapkamer 14: 1x 2-persoonsbed + wastafelSlaapkamer 15: 5x stapelbed + wastafel

Slaapkamer 16: 5x stapelbed + wastafel

Sanitaire ruimte met 6 douches


Op vijf 2-persoons kamers ligt een 3e onderschuif bed. De bedden worden langs de kant geplaatst en kunnen dan als 3-persoonskamer worden gebruikt.

Een verblijf in het Schippershuis kan volledig door jullie worden georganiseerd. Het team van WSC De Fluessen kan ook een bijdrage leveren.

Wij hanteren verschillende servicelevels. Wil je met je vriendengroep of familie alles graag zelf organiseren is dat geen probleem.

We kunnen als Team WSC De Fluessen ook onderdelen of het gehele verblijf voor jullie organiseren. Zowel catering als barbemanning, of juist de activiteiten. Vragen staat vrij.

de Fluessen

Foto's

Bezoek ook onze partners

Schermafbeelding 2021-04-08 om 11.57.07
logo-pream-54
logo-op-water-basis
logo-simmermoarn
logo-solexverhuur
logo-visit-friesland